Monday, May 16, 2011

WE MUST STOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


YOU KNOW WHAT, & YES I AM YELLING! I AM TIRED OF TELLING!!! I AM TIRED OF TALKING AND NOT WALKING! LATELY I HAVE REALLY BEEN ON SOME OTHER STUFF! I HAVE BEEN REALLY TRYING TO TAKE THE TIME TO RESEARCH HISTORY, TO FIND OUT THE TRUTH WHICH HAS BEEN KEPT FROM MY CULTURE SINCE THE BEGINNING OF TIMES, TRYING TO SPREAD WHAT THE MEDIA IS REALLY BRAINWASHING THIS WORLD WITH, I AM TIRED OF THE IGNORANCE, I AM TIRED OF THE SENSELESS VIOLENCE, I AM TIRED OF LOSING GOOD PEOPLE TO DUMB ACTS, I AM TIRED OF MY PEOPLE MAKING EXCUSES FOR WHY THINGS ARE HOW THEY ARE, NOT DOING ANYTHING ABOOUT IT, AND I AM SOOOOOO TIRED OF IT TO THE POINT TO WHERE I AM READY TO RIDE, RALLY, AND GO TO THE ABSOLUTE EXTREMES TO TRY TO GET TO AS MANY PEOPLE AS I CAN TO TRY TO CHANGE SOME THINGS THAT THE "DEVIL" DOESN'T WANT TO SEE HAPPEN! I HAVE A REALLY INSANE PEN GAME, I THINK IT IS TIME I CONTACT SOMEONE OF POWER! EVERYONE IS ON OPRAH BUT THE TOPICS OF DISCUSSION THAT SHOULD BE DISCUSSED AREN'T! I KNOW HER SHOW HAS ENDED, BUT SHE STILL HAS A VOICE AND I AM ABOUT READY TO AT LEAST MAKE AN ATTEMPT TO TRY TO KNOCK SOME SENSE INTO SOME OF OUR IGNORANT SO CALLED HUMAN BEINGS!!! WE MUST STOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



TAG! TAG! TAG!!! SPREAD THIS LIKE A BAD VIRUS PEOPLE!!!!!! TAKE A BREAK FROM POSTING THE BS AND SPREAD THE WORD ON SOME REAL NEWS!!!!!!!!!

If you care about your family, our people, this world, and would take the time to actually get out and rally as a facebook friend suggested, please post to this note so we can get a list together and I will work on putting together some literature to send to the appropriate correspondences! THANKS FOR YOUR SUPPORT!! ITS REALLY WHAT OUR COMMUNITY NEEDS MOST AT THIS TIME!! EVEN IF YOU ARE NOT IN MY AREA, MAYBE ITS SOMETHING YOU SHOULD TRY BEING THE BIGGER PERSON AND DOING FOR YOUR OWN COMMUNITY!!!!





I also need a list of all the victims of this senseless violence, because I would also like to do some type of tribute.....if anyone is interested in being a part of a team that will put a rally together, let me know....
 

Whey abHa yUL wOt LoNG MONto Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo